I´m done

YES!!! 
jag blev inte bara godkänd på provet som jag gjorde igår utan jag fick det nästhögra betyg man kan få, gjorde även klart min uppgift men ett extra kapitel på kostnadsberäkning för att ha något att göra och jag kan säga att jag är då verkligen smartare än vad jag hade väntat mig. Ett C i matlagning1 och ett B i matlagning2 <3 inte illa 
Så när klockan är 14.30 får jag mitt diplom och kan då kalla mig för en utbildad kallskänka och även utblidad i grundkök så jag kan jobba lite överallt men om jag nu vill kunna jobba i kök är det bara 3 kurser kvar så jag kan ju läsa upp de kurser om jag så villl. 
 
Så nu sitter jag här och tittar på serier eftersom jag har gjort alla uppgifter och inte har något annat att göra, jag är klar helt enkelt. så får sitta här en mina serier och vänta i några timmar. 
 
Efter jag har fått mina betyg och mitt diplom så hade jag tänkt mig att gå till ÖB & Rust o kolla om jag kan hitta en 20kr pressent till julklappsleken på jul. Och sedan vidare hem, lämna väskan och sedan se om jag kan lyckas köpa julklappar till resterade barn som jag hade tänkt göra igår men så blev det ju inte självklart.. 
 
Puss&Kram <3
 

pinkida

Just because I don´t care doesn´t mean I don´t undrestand!

RSS 2.0