Ännu ett år

Men hallå där!
Nu har vi kommit den delen på året när alla säger åååh men nästa år ska bli mitt år! 
& visst vill man självklart att det ska bli det men de återstår ju att se liksom. 
 
Recap sen sanast :
Reste till London med Tinna och spenderade 4 underbara dagar där! Vi gick en hel del som kanske inte var det bästa fär mitt dåliga knä och jag fick allt sota för det vissa dagar då knät svullnade och blev blåt ( jag lyckades alltså få en blödning i knät) Tog en massa bilder ( som jag ska ladda upp jag lovar), besökte mitt älskade Harry Potter studio och blev bara mer förälskad <3 
Vi gick vilse som de turister vi är men kom fram till våra destinationer ändå, gillar verkligen att åka tunnelbanna, men vissa dagar o tider kunde man lätt bli klastrofobisk i de trånga vagnarna men de gjorde inget då de va så himlans smidigt! 
Åkte London Eye, såg Big Ben, vandrade hela vägen till London Thower Bridge och gick på en msyig matmarkand, besökte Madame Tussandes och fick se en massa kusliga vaxfigurer på en massa kändisar. Och självfallet gick vi ju på Winter Wonderland i Hyde Park, vilket om jag får säga va en magisk känsla! 
Vi åt en massa himlans god mat, provade en klassisk engelsk frukost, vilket inte föll mig i smaken men Tinna gillad det så de va ju bra antar jag. Preovade fish and chips vilket överaskande nog föll mig i smaken ! 
London är då verkligen ett land som jag lätt skulle kunna tänka mig att flytta till, synd att det regnar 90% av året och det är ganska dyrt. Men om man struntar i det så jo jag skulle lätt vilja bo i det härliga landet! 
Lärde mig att Tinna är livrädd för att flyga medans jag ÄLSKAR att flyga, är ju hur underbart som helst. Och sen är de ju det att det är ju endast på en flygplats som det är acceptabelt att dricka alkohol kl.06.00 på morgonen, vilket vi drack till vår frukostbulle och en påse chips ( nyttigt jag vet) 
 
 
Det har ju oxå hunnit varit Jul och min systerson Milo har fyllt 6år och jag börjar då verkligen känna mig gammal! 
Jul spenderades med att åka till fjäll på morgonen och äta julefrukost med lite paketöppning, jag fick faktiskt välja min julklapp i år så jag valde nya gardiner och en matta till min lägenhet och jag kan säga att det var ett så bra val, min lägenhet blev så annorlunda och mamma säger att det känns mer som ett hem nu. 
Stannade i fjäll och hjälpte mamma med städning och lagning av jullunchen/middagen som åts vid 15.30 
Mer paketöppning då Icca jobbade till 15 så vi gav mamma och pappa deras presnter då oxå, tror mamma blev mest glad över sin om jag ska vara ärlig. Vi gav henne en ismaskin (hon har tjatat om de i år) och pappa gav vi en snyggtröja (hans ord) och en mössa ifrån Tinna och mig som vi köpte i en Harry Potter affär i London med trycket Griffendor på. 
Vi gjorde iordning oss och drog oss sedan in mot Hallbergs näste för att fira men resterade familj. Jag fick mig en kabinväska, så nu kan jag åka på fler weekendresor och inte behöva konka med min min gigantiska resväska. 
Kom därifrån rund 1 tiden på natten lagom lullig som man brukar bli efter en halv flaska vin.
 
Och nu till Nyår...
I år tänkte jag att jag skulle fira ensam då jag inte rikigt känner för att fira, detta året har då erkligen inte varit mitt år så vi hoppas på ett bättre år 2019 ist! 
Tänkte chilla med god mat och någon bra film, skåla in nyåret med lite vin och sedan helt enkelt gå o lägga mig. 
Vi får se hur detta urartar sig.
Men nu ska jag nog sova en blund så jag orkar träna e liten stund imorgon.
 
pece and love to you all 
Kisses 

pinkida

Just because I don´t care doesn´t mean I don´t undrestand!

RSS 2.0