Så uttråkad

Hej hopp, är ett tag sedan men men det är ju jag så man glömmer ju hela tiden liksom. 
Sedan sist har jag sökt en massa jobb som man närapå vet att man inte kommer att få då jag inte har erfarenheten som alla vill ha, jag har ju en massa utbildningar och kan närapå allt i mitt yrke - jag menar jag har ju jobbat i ett bageri, café, servering, bar, kök (en liten bit iaf) men jag har ju inte så mycket erfarenhet.. 
Men jag har iaf skrivit in mig på vikariepoolen idag så jag hoppas få lite jobb därifrån, man kan ju hoppas eller hur ;) 
Men jag har iaf närapå blivigt av med den dumma nackspärren som jag lyckats få i helgen, allt går att få bort bara man är öppen att prova allt - men det hjälpte med lite simning, bastu och att man har suttit med en vetekudde i två dagar! Men imorgon är det ju löpning med fotbollen så vi får se om jag löper eller cyklar men hoppas på löpning då jag behöver känna den där känslan att man är så trött att man vill spy eller krypa hem, eller är det bara jag som gillar att få denna känsla. Jag menar förra veckan höll jag på att spy i backen 4gg men jag gjorde det inte, jag ramlade ihop 3gg men med jag tog ut mig ordenkligt så det är ju bra. Jag måste ju försöka bli mindre och tappa vikt men det går inte så bra, jag har typ gått upp medans Tinna gått ner 4kg på 4veckor, det är ju inte alls deprimerande eller hur, kan ju liksom inte ens göra det rätt... 
Men men nu ska jag byta lakan på min säng och sedan göra en kopp tée så jag kan slappna av och somna innan kl.3 som jag alltid lyckas med, men man kan ju inte lyckas med allt eller hur? 
 
Puss & Kram mina vänner <3 

pinkida

Just because I don´t care doesn´t mean I don´t undrestand!

RSS 2.0