skola och blodgivning

Hejsan gänget
Har varit och lämnat blod idag så jag säger om du kan lämna blod så ska du göra det, det är det du kan göra för de som behöver hjälp här i vårt avlånga land. Det är en härlig känsla att veta att jag kan göra något får andra, det är ju bara en tiondel av ditt blod (4,5dl) och ag tycker då verkligen det är värt att bli stucken i armen tre gånger om åter om jag kan hjälpa andra som behöver det, speciellt om du vet att du har en unik blodtyp. 
 
Sitter nu här i skolan och läser och pluggar så man kan få göra prov snart så man kan lämna första kursen bakom sig så man kan bli klar med utblidningen i tid till jul som faktikst kommer snabbare än man räknar. 
Jag har överaskande lärt mig mer än jag trodde jag skulle göra men jag hade mycket i bagaget som mina lärare säger, det är ju bra för då behöver jag inte göra vissa saker som de andra måste men det kan ju vara bra att öva oxå tänkte jag. 
Men jag kan säga att det är ganska roligt att skriva ner vad jag har gjort och se vad som är kvar, för det blir då inte mycket kvar att göra så man har ju gjort en hel del tycker jag. 
 
Men vet ni snart är det min favorit högtid på hela året!!! 
HALLOWEEN <3 
provsminkningen är gjord men jag blev inte riktigt helt nöjd med min sminkning så jag får tänka lite på det, jag blev väldigt nöjd med tinnas sminkning så det är ju alltid något. - hon ska vara antingen en viking med svart sminkning runkomkring ögonen, blod i ansiktiet och isblåa linser. Eller så blir det en vodokvinna med skullface (lite mer avancerat) Jag ska vara antingen en viking som Tinna eller en älva eller något annat roligt. Får provsminka lite mer så får vi se. 
 
men nu kaske jag ska fortsätta men plugget 
 
Chao mi amór <3 

pinkida

Just because I don´t care doesn´t mean I don´t undrestand!

RSS 2.0